Etola Kiinteistöt Oy

Menestyksekäs liiketoiminta alkaa kiinteistöstä. Etola Kiinteistöt on osa Etola-yhtiöitä, ja se on vastannut Etolan omistamista liiketiloista ammattitaidolla vuodesta 2010.

Etola Kiinteistöt hallinnoi myös muiden Etola-yhtiöihin kuuluvien yritysten kiinteistöjä. Heidän suurimpana asiakkaana on Etola-yhtiöihin kuuluva Etra Oy, joka toimii 40 paikkakunnalla. Etola Kiinteistöjen vuokralaiset ovat pääasiassa teollisuuden ja rakennusalan toimijoita.

Etola Kiinteistöt tarjoavat vuokrattavaksi myymälä-, varasto- ja toimistotiloja, alkaen muutaman henkilön pienistä toimistotiloista aina suuriin varastotiloihin saakka. Kiinteistöt sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja toimivat teollisuuden ja rakennusalan kauppapaikkoina, mistä yhdellä pysähdyksellä on mahdollista saada useammalta toimijalta tarvittavat palvelut.

Kiinteistömme ovat hyvin hoidettuja ja kehitämme niitä vuokralaistemme toiveiden mukaan. Kehitämme kiinteistöjämme energiatehokkaammiksi mm. asentamalla aurinkoenergiajärjestelmiä.

 

50

KIINTEISTÖJÄ

200 000

M2 PINTA-ALAA

60

VUOKRALAISTA

Yhteystiedot

  • Osoite

    Lampputie 2, 00740 Helsinki

  • Puhelin

    020 765 11

  • Y-tunnus

    2328286-4