Etola-yhtiöt

Etola-yhtiöt on suomalainen yritysryhmä.  Etola-yhtiöiden toimialoja ovat teollisuustuotteet ja tarvikkeet, rakennustarvikkeet, venetarvikkeet ja kodintuotteet. Etola-yhtiöiden liikevaihto oli vuonna 2021 noin 521 miljoonaa, josta teollisuustuotteiden ja tarvikkeiden osuus on 80 %. Teollisuustuotteissa ja- tarvikkeissa olemme Suomen monipuolisin ja suurin toimija.

Etra vastaa kokonaispalvelusta teollisuustuotteissa ja –tarvikkeissa.  Etran laaja tuotevalikoima sisältää yli 300.000 standardituotetta.  Etran toimitusohjelmaa ja palveluita täydentävät Etola-yhtiöihin kuuluvat teknisen kaupan erikoisliikkeet omilla erikoisaloillaan:  Nestepaine hydrauliikassa, Tiivistekeskus Kone ja laitetiivisteissä, Tiivistetekniikka prosessiteoliisuuden tiivisteissä,  Foiltek muovilevyissä, Euro-kumi kuljetinhihnoissa, Etra Electronics elektroniikan komponenteissa.

Olemme yhdistäneet eri toimialojen osaamiskeskukset yhtenäisellä toiminnanohjausjärjestelmällä joustavasti toimivaksi yritysryhmäksi, jonka yksittäiset yhtiöt pystyvät yhdessä ja erikseen tarjoamaan asiakkaille parhaan mahdollisen yhteistyövaihtoehdon. Standardituotteissa toimimme yhteistyössä suurten kansainvälisten markkinajohtajien kanssa ja lisäksi meillä on Suomessa omaa valmistusta erikoistuotteissa.   Etola-yhtiöiden oma valmistus, jossa työskentelee yhteensä 300 henkilöä, mahdollistaa hyvän toimitusvarmuuden myös erikoistuotteissa. Lisäksi valmistuksessa saatu tuoteasiantuntemus kehittää osaamista myös standardituotteissa.  Etran tehokas logistiikka kansainvälisten johtavien laatumerkkien toimittamisessa ja oma valmistus erikoistuotteissa ovat kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukonseptimme perustana.

Kehitämme jatkuvasti yritystemme palvelukykyä, monikanavaista palvelua, tehokasta toimitusketjun hallintaa ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelukonseptiamme.  Tavoitteemme on edistää tehokkaalla ja osaavalla tarvikepalvelulla asiakasyritystemme toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Suomalaisena perheyhtiönä investointimme kohdistuvat Suomeen. Etran logistiikkakeskusta laajennettiin 30.000 neliöön ja lisättiin automaatiota vuonna 2017. Uudistamme jatkuvasti toimipisteverkostoamme, palveluvarastoratkaisujamme ja verkkopalveluitamme tarjotaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Arvojemme mukaisesti investoimme myös ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Luotettavuus, korkea laatu, asiakaslähtöinen palvelu, kestävä kehitys sekä valmistava teollisuus,  hyvinvointiyhteiskunnan kunnossapito ja rakentaminen ovat meille tärkeitä arvoja –nyt ja tulevaisuudessa.