KIINNITYSTARVIKKEET

Fasteners production

Etran oma erikoiskiinnitystarvikkeita valmistava tuotanto mahdollistaa nopean toimitusajan myös vaativissa ja mittatilaustyönä tehtävissä tuotteissa. Sen päätehtävä on palvella asiakkaita laadukkailla erikoistuotteilla ympäri maailman.

Puh 0207 65 11

Email production@etra.fi

HYDRAULIIKKA

Nestepaine Oy

Letkuasennelmat, putkiasennelmat, hydraulijärjestelmät sekä huolto ja korjaus.

Puh 0207 65 165

Email info@nestepaine.fi

KONE- JA LAITETIIVISTEET

Tiivistekeskus Oy

Tiivistekeskus on kone- ja laitetiivisteiden erikoisliike. Toimitusohjelmaamme kuuluvat mm. hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteet, akselitiivisteet .

Puh 0207 65 2906

Email info@tiivistekeskus.fi

TEOLLISUUDEN TIIVISTEET

Tiivistetekniikka Oy

Enemmän ennakointia -vähemmän murheita. Laatu, ennakointi ja luotettavuus takaavat tehokkaan tuotannon. Me olemme Suomen paras tiivistepalveluiden tarjoaja. Osaamisemme pidentää huoltoväliä ja ennaltaehkäisee tehtaasi tuotantokatkoja.

Puh 0207 65 171

Email tiivistetekniikka@tiivistetekniikka.fi

MUOVIEN TYÖSTÖPALVELU

Etra Engineering Plastics

Teknisten muovikomponenttien valmistus.

Puh 0207 65 11

Email production@etra.fi

TEKNISTEN MUOVIEN VALMISTUS

Okartek Oy

Ruiskuvalu, lämpömuovaus ja osakokonaisuudet.

Puh 022 73 9400

TEKNISTEN MUOVIEN VESILEIKKAUS

Cutting Service

Vesileikkausta käytetään pehmeisiin materiaaleihin, kuten paperiin, pahviin, kumiin, lasivillaan ja muoviin, hiili- ja lasikuituihin sekä vaikeasti muilla menetelmillä leikattaviin aineisiin.

Puh 0207 65 11

KULJETINHIHNOJEN LIITOS- JA ASENNUSPALVELUT

Euro-Kumi Oy

Euro-Kumista saat kaikki kumiin ja muoviin sekä näiden käsittelyyn liittyvät laadukkaat tuotteet saman katon alta, mm. kuljetinhihnat, levyt, matot, tekniset kumit sekä hihnatarvikkeet, koneet ja laitteet.

Puh 015 48 4311

Email euro-kumi@euro-kumi.fi

MÄNTÄTOIMISET PAINEVARAAJAT

Hydroll Oy

Hydroll on ainoana yrityksenä maailmassa keskittynyt yksinomaan korkealaatuisten mäntätoimiseen painevaraajien suunnitteluun ja valmistukseen. Mäntätoimisten painevaraajien valmistajana ja toimittajana Hydroll on paras valinta teknologiakumppaniksi.

Puh 0207 65 7900

Email info@hydroll.com

MUOVILEVYJEN SAHAUS, PAINOFOLIOIDEN LEIKKAUS

Foiltek Oy

Olemme vuonna 1984 perustettu muovilevyjen, muovintyöstökoneiden ja painofolioiden maahantuonti ja tukkuliike. Asiakkaitamme ovat muun muassa muovilevyjen jatkojalostajat, valomainosvalmistajat, rakennusliikkeet, opastevalmistajat, painotalot ja lasiliikkeet .

Puh 0207 41 6580

Email info@foiltek.fi

TEIPPIEN LEIKKAUSPALVELUT

Etra Tape Solutions

ETRA:lla on kaksi modernia teippileikkuria, joilla voidaan leikata tuotteita asiakkaan tarvitsemiin mittoihin. Toinen koneista on tarkoitettu lähinnä teippituotteiden leikkaamiseen.

Puh 0207 65 11

VOITELUYKSIKÖT

Euro Hydro Oy

Euro-Hydro toimittaa mm. hydrauliikan komponentteja ja tuotteita koneenrakentajille, teollisuudelle ja koneurakoitsijoille. Euro-Hydron tuotevalikoima koostuu lukuisista laadukkaista merkkituotteista sekä oman tuotekehityksen tuloksena syntyneistä sovelluksista.

Puh 0207 65 3500

Email info@euro-hydro.fi