Kaikki hydrauliikasta 

Haastattelussa Nestepaineen toimitusjohtaja Janne Kantola

 

Mitä Nestepaine tekee?

Nestepaine tuo maahan ja myy hydrauliikkaa. Meiltä löytyy laaja myyntivalikoima, minkä lisäksi suunnittelemme hydrauliikkajärjestelmiä ja huollamme myymiämme tuotteita. Nestepaineen matka on aikanaan alkanut kuten monen muunkin menestystarina, eli autotallista. Yritys perustettiin vuonna 1973 ja Etola-yhtiöihin olemme kuuluneet vuodesta 1985.

Meillä on noin 75 työntekijää, joista suunnilleen puolet toimii myynnissä ja loput varastossa ja valmistuksessa. Viisi toimipistettämme sijaitsevat eri puolilla Suomea: Vantaalla, Tampereella, Seinäjoella, Kokkolassa ja Jyväskylässä.

 

Mitkä ovat Nestepaineen vahvuudet?

Ammattitaitoinen henkilökunta, laadukkaat tuotteet tunnetuilta päämiehiltä, suuri varasto, oma valmistus ja huolto. Olemme joustava ja paikallinen, mutta samalla koko Suomea palveleva toimija. Esimerkiksi letkuasennelmatuotanto on hajautettu kaikkiin toimipisteisiin, jotta voimme parhaiten palvella kunkin toimipisteen lähellä olevia asiakkaita. Kaikilla toimipisteillä on myös asiakkaita ympäri Suomea.

 

Kertoisitko tarkemmin Nestepaineen tuotteista ja palveluista?

Palvelemme asiakkaitamme hydrauliikkatarpeissa, pienistä letkuliittimistä aina isoihin ajovoimansiirron hydraulipumppuhin ja kokonaisiin hydrauliikkajärjestelmiin. Suunnittelemme ja panemme itse kokoon hydrauliikka- ja voitelukoneikoita sekä venttiililohkoja. Letkuasennelmatuotantoa meillä on kaikissa toimipisteissä; lisäksi meillä on putkiasennelmatuotanto Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Huolto on myös tärkeä osa tarjoamaamme: huollamme toimittamamme pumput, moottorit ja venttiilistöt Vantaan toimipisteessä.

 

Tutustu Nestepaineeseen tarkemmin tästä.