Muovinlujaa osaamista ja omaa valmistusta

Haastattelussa myynti- ja markkinointijohtaja Teemu Pohjonen

 

Mitä Meltex tekee?
Olemme yksi Suomen suurimmista muovikaivojen ja -putkien valmistajista sekä infra- ja LVI-kaupan moniosaaja. Tarjoamme putkia ja kaivoja omilta tehtailtamme sekä itse maahantuotuja rakennustarvikkeita ammattilaisille. Palvelemme ympäri Suomea. Yhdeksän myymälämme lisäksi meillä on omaa valmistusta.

 

Meltexin tarina alkoi vuonna 1993 Keski-Suomen Uuraisilta peltosalaojaputkista. Nyt olemme osa Etola-yhtiöitä ja viime vuosina kasvumme on ollut huikeaa. Tällä hetkellä meillä on yli 300 työntekijää ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli yli 96 miljoonaa euroa.

 

Mitkä ovat vahvuutenne?

Asiantunteva erikoisosaaminen maarakennus- ja LVI-tarvikealalta sekä huipputuotteet. Olemme kuunnelleet tarkalla korvalla asiakkaitamme ja rakentaneet tuotevalikoimaamme sen pohjalta. Oma valmistus ja logistiikka kuuluvat ehdottomasti myös vahvuuksiimme.

 

Miksi oma valmistus on niin tärkeää?

Se parantaa asiakaspalvelua ja mahdollistaa toimitusvarmuuden ja -nopeuden. Valmistamme muoviputkia ja -kaivoja infra- ja talorakentamisen tarpeisiin kahdeksalla tehtaalla: Jyväskylässä, Kempeleessä, Kuhmoisissa, Keuruulla, Kuopiossa, Tampereella, Sipoossa ja Turussa. Jokainen raaka-aine- ja tuote-erä tarkastetaan ja testataan huolellisesti, jotta laatu on varmasti kunnossa.

Tutustu tästä tarkemmin Meltexiin.